mock2.png
mock3.png
mock1.png

Fordelene ved responsive design

Siden den 2015 har Google rangeret mobilvenlige hjemmesider højere, når brugerne foretager en søgning via deres smartphone eller tablet. Derfor vil din hjemmeside ende i bunden af søgemaskinernes resultater, hvis den ikke er tilpasset forskellige skærmstørrelser, når dine potentielle besøgende leder efter dine services eller produkter.

Der er derfor god grund til at få designet din hjemmeside, så den er mobilvenlig på alle former for enheder. Udover risikoen for at besøgende forlader en ikke-responsive hjemmeside, så favoriserer Google også det mobilvenlige design.

Det betyder helt konkret, at dine kunder lettere vil kunne engagere sig, hvis PIZZABIX sikrer, at din hjemmeside er mobil- og brugervenlig.

Fremstå professionel på alle enheder

Fremtiden er mobilvenlige hjemmesider, der er optimerede til visning på alle former for enheder – både desktops, smartphones og tablets. En mobilvenlig hjemmeside kan også kaldes for en responsive hjemmeside, fordi den responderer på den specifikke enheds skærmtype og -størrelse.

Med et responsive design af din hjemmeside kan du bestemme, hvilket indhold du vil vise på forskellige typer af enheder. Det er nemlig være forskelligt fra enhed til enhed, hvad der er relevant at formidle af information om din virksomhed.

Størrelsen på skærmen af enheden er af afgørende betydning for webdesignet, da indholdet eksempelvis på en smartphone skal komprimeres til en mindre skærm end på en computerskærm. Derfor er det vigtigt at udvælge, hvad der er vigtigt at formidle alt efter hvilke enheder, din hjemmeside skal tilpasses.

Derfor er et mobilvenligt design vigtigt

I gennemsnit vil cirka 50% af dine besøgende tilgå din hjemmeside fra mobil eller tablet. Hvis din side ikke er optimeret til mobile enheder, vil du risikere, at den besøgende let mister overblikket og derfor ender med at forlade din side, fordi de ikke kan finde de relevante informationer. Derved når dit budskab ikke dine besøgende, og du mister i sidste ende indtægt fra potentielle kunder.

Om PizzaBix

PIZZABIX blev grundlagt 1. september 2020 af iværksætteren Michael Vejs, da han så et potentiale for at spænde ben for 2 af Danmarks største spillere på markedet for madbestilling. Hans filisofi er, at man godt kan tjene penge på at gøre det lettere for selvstændige erhvervsdrivende indenfor fastfood, men "man" behøver ikke være grådig!

Kontakt

PIZZABIX

CVR: 25485300

Gartnervangen 36 2, 3700 Rønne

Telefon: 61416248

Mail:info@pizzabix.dk