Gratis hjemmesidedesign til frivillige foreninger & NGO'er!

 

 

 

Får Pizzabix noget ud af det, er måske din næste tanke. Men nej! Og dog, der vil i bunden af alle sider være et link til denne side, så andre frivillige foreninger også kan føle vores passion for at hjælpe hvor det gælder.

Hvorfor gør vi det?

Mange mennesker tror fejlagtigt at man som en frivillig forening eller NGO'er, kan nøjes med at oprette en side på Facebook eller et andet socialt medie. Sådan fungerer det bare ikke helt! 

Lad os prøve med en frivillig forening i vores hjemby Sorø. De vil via fx Facebook dele deres budskab til udelukkende borgerne i Sorø. Men, kan vi blive eninge om at der i Ringsted eller Slagelse kunne eksistere et firma som gerne ville sponsorere lige præcis den forening, men firmaet finder dem aldrig da fokus er på Sorø! 

Derfor er en hjemmeside udenfor Facebook så vital! 

Indehaveren bag Pizzabix, Michael Vejs, har tidligere været frivillig i Ældresagens Datastue i Sorø og Pizzabix støtter fx. også hjemløse økonomisk (i form af materielle ting og mad)

Image

 

 

 

Det eneste der kræves, er følgende:

  1. Domæne fx, jeresforening.dk
  2. Webhotel med PHP og MySQL database
  3. Billeder til siden
  4. Tekst til siden

Samlede omkostninger til ovenstående er mellem Jer og den hostingudbyder I vælger.

 Simply.com kører i øjeblikket med et udmærket tilbud:Screenshot simply

Så udgiften ligger altså ca. på 300,- per år. Det er naturligvis HELT op til Jer, hvor I vil have Jeres hjemmeside hostet. Der er mange hostingfirmaer derude, og det står jer frit for at vælge dem I ønsker. DESVÆRRE er der nogen om tager ågerpriser og dem vil vi naturligvis godt advare imod og dette ville også være et punkt til vores samtale, da vi ikke ønsker at hænge nogen ud.

 Vi er ikke på nogen måde associeret med Simply..

Et eksempel på Jeres nye hjemmeside..

Nedenstående kunne være jeres hjemmeside. Naturligvis med Jeres egne billeder og tekst.

Kan også ses i eget vindue: Velgørenhed

Brug nedenstående formular til at anmode om et møde om Jeres hjemmeside.

Udfyld venligst alle felter.
Udfyld venligst alle felter.
Udfyld venligst alle felter.
Udfyld venligst alle felter.
Udfyld venligst alle felter.
Udfyld venligst alle felter.

Om PizzaBix

PIZZABIX blev grundlagt 1. september 2020 af iværksætteren Michael Vejs, da han så et potentiale for at spænde ben for 2 af Danmarks største spillere på markedet for madbestilling. Hans filisofi er, at man godt kan tjene penge på at gøre det lettere for selvstændige erhvervsdrivende indenfor fastfood, men "man" behøver ikke være grådig!

Kontakt

PIZZABIX

CVR: 25485300

Vestergade 14.1, 4180 Sorø

Telefon: 61416248

Mail:info@pizzabix.dk