mock2.png
mock3.png
mock1.png

Har din forretning behov for en webshop, eller skal din allerede eksisterende optimeres, så står vi hos Born Web klar til at hjælpe dig. Vi er et nystartet webshop og hjemmeside firma. Med et lille fast team af dygtige og erfarne freelancere, kan vi som webfirma løfte både små og store opgaver.

Vi er med fra start til slut fra den indledende kravssamtale om de mange muligheder indenfor e-handel til at stå for at designe og opsættning af din webshop. 

Image

Skræddersyet Prestashop-løsning til din virksomhed

Prestashop version 1.6.x.x er nok den mest stabile version af dette fantastiske værktøj til at sælge varer online. Version 1.7.x.x er stadig under udvikling, så indtil den er færdigudviklet, har Born Web valgt at basere alle webshops på version 1.6.x.x eller Thirtybees, som er en vidreudvikling af 1.6.

Der findes mange skabeloner som kan bruges til Prestashop 1.6. Ønsker I ikke at benytte standard skabelonen, kan en anden tilkøbes.

Skal du bruge en webshop skræddersyet helt efter dine ønsker og behov, så er Prestashop et åbent og fleksibelt system, der gør det muligt at lave en gennemført webshop-løsning. Systemet er blandt de mest populære indenfor e-handel, fordi det giver mange muligheder.

Prestashop gør det let at skalere op, hvis din virksomhed vokser. Det kan nemlig tilpasses både små og store virksomheders behov. Du skal derfor ikke ud og investere i et nyt system, som din webshop vokser.

Eksempler på skabeloner

Tøjforretning

Image

Vinforretning

Image

Smykkehandel

Image

Dyrehandel

Image

Om Born Web

Born Web opstod i 2022. Firmaet er en videre udvikling af Pizzabix. Born Web er en underafdeling af Born Web / Ren Luksus ApS.

Kontakt

Born Web / Ren Luksus ApS

CVR: 43141430

Snellemark 30 1, 3700 Rønne

Telefon: 61416248

Mail:info@born-web.dk