mock2.png
mock3.png
mock1.png

Har din forretning behov for en webshop, eller skal din allerede eksisterende optimeres, så står vi hos PIZZABIX klar til at hjælpe dig. Vi er et nystartet webshop og hjemmeside firma. Med et lille fast team af dygtige og erfarne freelancere, kan vi som webfirma løfte både små og store opgaver.

Vi er med fra start til slut fra den indledende kravssamtale om de mange muligheder indenfor e-handel til at stå for at designe og opsættning af din webshop. 

Image

Skræddersyet Prestashop-løsning til din virksomhed

Prestashop version 1.6.x.x er nok den mest stabile version af dette fantastiske værktøj til at sælge varer online. Version 1.7.x.x er stadig under udvikling, så indtil den er færdigudviklet, har PIZZABIX valgt at basere alle webshops på version 1.6.x.x eller Thirtybees, som er en vidreudvikling af 1.6.

Der findes mange skabeloner som kan bruges til Prestashop 1.6. Ønsker I ikke at benytte standard skabelonen, kan en anden tilkøbes.

Skal du bruge en webshop skræddersyet helt efter dine ønsker og behov, så er Prestashop et åbent og fleksibelt system, der gør det muligt at lave en gennemført webshop-løsning. Systemet er blandt de mest populære indenfor e-handel, fordi det giver mange muligheder.

Prestashop gør det let at skalere op, hvis din virksomhed vokser. Det kan nemlig tilpasses både små og store virksomheders behov. Du skal derfor ikke ud og investere i et nyt system, som din webshop vokser.

Eksempler på skabeloner

Tøjforretning

Image

Vinforretning

Image

Smykkehandel

Image

Dyrehandel

Image

Om PizzaBix

PIZZABIX blev grundlagt 1. september 2020 af iværksætteren Michael Vejs, da han så et potentiale for at spænde ben for 2 af Danmarks største spillere på markedet for madbestilling. Hans filisofi er, at man godt kan tjene penge på at gøre det lettere for selvstændige erhvervsdrivende indenfor fastfood, men "man" behøver ikke være grådig!

Kontakt

PIZZABIX

CVR: 25485300

Gartnervangen 36 2, 3700 Rønne

Telefon: 61416248

Mail:info@pizzabix.dk